Preview Mode Links will not work in preview mode

Klubbhusets innebandypodd

Mar 26, 2018

I veckans innebandypodd pratar killarna om ssls kvartsfinaler, tippar herrarnas semifinaler samt pratar om lite produktnyheter. Sen gör dom även smygreklam för den stora VårRean vi har på Klubbhuset.


Mar 19, 2018

I veckans avsnitt briljerar Pinken med Pinkens punkt, vi tippar damernas slutspel samt går igenom det senaste som hänt i herrarnas kvartsfinaler!


Mar 12, 2018

Det är äntligen dags för herrarnas slutspel, det ska äntligen avgöras vart guldet ska ta vägen. I dagens avsnitt tippar vi alla kvartsfinalerna OCH vi får hjälp av den gamla landslagsspelaren Kimmo Eskelinen, killen som nu mer bland annat jobbar som innebandyexpert på cmores innebandysändningar.


Mar 6, 2018

Äntligen börjar podden sätta sig! Vi pratar i dagens avsnitt om det hetaste som hände i SSL i förra veckan, AIKs degradering och inte minst poängdrottningen Moa Tschöp. I veckans produktdel pratar vi om flexets påverkan på innebandyklubban och mot slutet av avsnittet kör Pinken, Pinkens punkt, som idag består...


Mar 4, 2018

I veckans avsnitt pratar Larnö och Pinken om hur svårt eller lätt det är att byta märke på sin innebandyklubba. Detta för att SSL-laget IBF Falun precis bytt leverantör på sina innebandyklubbor. Falun har gått från Exel till Unihoc.
Utöver detta så berättar killarna bland annat om sina bästa och sämsta...